Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları kapsamında geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanında sahne alan sanatçı Ahmet İnce, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle meydanı dolduran vatandaşların büyük beğenisini topladı. Sanatçının ilk albümünün çıkmasında belediye olarak destek olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ben inanıyorum ki değerli sanatçımız Ahmet İnce önümüzdeki yıllarda Türkiye’de ses getirecek bir sanatçı olacaktır.” dedi.
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları kapsamında geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanında sahne alan sanatçı Ahmet İnce, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle meydanı dolduran vatandaşları mest etti. Geçtiğimiz ay Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Şehr-i Ramazan adlı ilahi albümünü piyasa çıkaran İnce, albümün ardından ilk konserinde izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, Kültür Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehzadeler Belediyesi olarak sanatçı Ahmet İnce’nin ilk albümünün piyasaya çıkmasına destek olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Öncelikle hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyor bu güzel gecemize hoş geldiniz diyorum. Bundan iki yıl önce, yeni belediye başkanı olduğumuzda, bir belediye binamız yok iken, imkansızlıklar içerisinde 170 bin nüfusa hizmet götürecek, güler yüzlü, temiz ve çalışkan bir belediyeyi kurma aşamasındayken değerli hocamız Hatuniye Camii imam hatibi Hayrettin Çoban hocamıza gittim. Hocamız ile bir sohbetimiz esnasında kendisine yeni bir belediye olduğumuzu bu nedenle belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerde bizim için çok önemli. Şehzadeler Belediyesi olarak bir koro oluşturmak istiyoruz. Bu noktada bize ne önerirsiniz dediğimde, değerli hocamız bize Ahmet İnce kardeşimizi önerdi. Biz kendisi ile görüşmelerimizi yaptığımızda İzmir’de görevliydi kendisi hızlı bir çalışma ile Belediyemizin çekirdek kadrosuna dahil ettik ve birlikte çalışmalara başladık. Şuan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzde birlikte hizmet ediyoruz. Gerçekten değerli dostumuz konservatuvar eğitimi almış iyi bir sanatçı. Göreve gelir gelmez Şehzadeler Belediyemizin, tasavvuf musikisi, sanat ve halk musikisi ile çocuk korolarını hızlı bir şekilde kurarak çalışmalara başladı ve çok başarılı çalışmalara imza attı. Ama bizim bu Şehrin bir Belediyesi olarak, bu Şehrin evlatlarına sahip çıkma, bu şehrin değerlerine sahip çıkma gibi de bir görevimiz var. Bu nokta da Şehzadeler Belediyesi olarak Ahmet İnce hocamızın Şehr-i Ramazan isimli ilk albümünün hazırlanmasına vesile olduk. Biz kendisinde gerçekten de çok memnunuz. Değerli sanatçımız Ahmet İnce’ye de başarılarının devamını diliyorum. Ben inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Türkiye’ de ses getirecek bir sanatçı olacaktır. Manisalılar olarak bizlerinde göğsünü kabartacaktır” dedi.
Başkan Çelik konuşmaların ardından sanatçı Ahmet İnce’ye çiçek takdim etti.