Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaoğlanlı Mahallesinde, Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Şehzadeler’in her mahallesinde hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Karaoğlanlı Mahallemizde Şehzadeler’in hizmet yağmurundan en güzel şekilde faydalanıyor” dedi.
Göreve geldiği günden beri yoğun bir tempoyla çalışan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mahallelerde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyip yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Sürekli olarak mahalleleri ziyaret eden Başkan Çelik, geçtiğimiz gün Karaoğlanlı Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç da eşlik etti.
Şehzadeler Belediyesinin hizmet yağmurundan Karaoğlanlı Mahallesinin de en iyi şekilde faydalandığını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler’imizin her mahallesinde olduğu gibi bugün de Karaoğlanlı Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek belediyemizin hizmetlerini yerinde incelemelerde bulunduk. Karaoğlanlı Mahallemizde yol kenarı düzenlemeleri, kaldırım bordürleri ile birlikte 10 bin metrekare parke taşı döşeme işini yaptık. Bunun yanı sıra Karaoğlanlı Mahallemize güzel bir park alanı da kavuşturuyoruz. Atıl durumda bulunan bir alanda başlattığımız park çalışmalarımızda bitme noktasına gelmiş durumda. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Karaoğlanlı İlk Okulunda dış cephe boyama işlemini yapıyorlar. Rutin Belediyecilik hizmetlerimizi de aksatmadan veriyoruz. Şehzadeler’imizin hizmet yağmurundan Karaoğlanlı Mahallemizde en güzel şekilde istifade etmiş oluyor. Şehzadeler’imizin 65 mahallesinde hizmet yağmurumuz devam edecek. Yapılan çalışmalar da emek sarf eden mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz tüm hizmetlerimiz Şehzadeler’imize hayırlı olsun.” dedi.
“Şehzadeler’den en iyi şekilde hizmet alıyoruz”
Karaoğlanlı Mahallesi olarak Şehzadeler Belediyesinin tüm hizmetlerinden en iyi şekilde faydalandıklarını ifade eden Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç da şunları söyledi:
"Bugün mahallemize gelerek bizleri ziyaret eden değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Şuan gerçekten de çok güzel hizmetler almaya başladık. Yaklaşık 30 yıldır yapılamayan yollarımız da çalışmalar yapılıyor. Okulumuzda hizmetler var. Bunun yanında park ve bahçe çalışmalarımız çok güzel bir şekilde devam ediyor. Karaoğlanlı Mahallemiz adına Ömer Faruk Çelik Başkanımıza çok teşekkür ediyorum."
İncelemelerin ardından Başkan Çelik mahalle halkıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.