Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Başkanlık makamını 11 yaşında ki Pırıl Ünlü’ ye devretti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Başkanlık makamını 5.sınıf öğrencisi olan 11 yaşında ki Pırıl Ünlü’ ye devretti. Başkanlık makamına oturan 5.sınıf öğrencisi olan Ünlü ilk olarak öğrencilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanmasını istedi. Çocuk Bayramının sadece Türkiye’de kutlandığını ifade eden Ünlü “23 Nisan Çocuk Bayramı sadece bizim ülkemizde kutlanan bir bayram. Bu nedenle çok mutluyum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bize armağan ettiği için Atatürk’e çok teşekkür ediyorum. Tüm dünya çocuklarının çocuk bayramını kutluyorum” dedi.
“TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLUYORUM”
Her 23 Nisan’ da geleneksel hale geldiği üzere makamını Pırıl Ünlü’ ye devrettiğini ifade eden Başkan Çelik “Millet olarak Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. Bu gün hep birlikte tüm çocuklarımızın heyecan ve mutluluklarını yaşıyoruz. Geleneksel hale geldiği şekliyle bizde bu gün koltuğumuzu Pırıl kardeşimize devrettik. Şuan Belediye Başkanımız Pırıl kardeşimiz bizde onun misafiriyiz. Sayın başkanımız güzel dilek ve temennilerde bulundu. Ben bu vesile ile bir kez daha geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi. 5.sınıf öğrencisi Pırıl Ünlü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e 2012 yılında kendisinin yaptığı ve 23 Nisan’ ı anlatan yağlı boya tabloyu hediye etti. Başkan Çelik’ te Ünlüye hediyesini takdim etti.