Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 8 ay önce hain terör örgütüyle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Manisalı Uzman Çavuş Şevket Kolonkaya’nın ailesini ziyaret etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nde (GATA) 8 ay önce şehit düşen Uzman Çavuş Şevket Kolonkaya’nın ailesini ziyaret etti. Evli ve 2 erkek çocuğu bulunan Kolonkaya’nın Merkezefendi Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret eden Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kadıoğlu ve Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar da eşlik etti.
Şehidin çocuklarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Çerçi, şehidin emanetlerine sahip çıkacaklarını söyledi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini aktaran Başkan Çerçi, “Ülkemizin yükselmesini istemeyen güçler Türkiyemize terör saldırıları düzenlemektedir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri de atlatacağız. Terör saldırıları sonucu güvenlik güçlerimiz şehit ve gazi oluyor. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim. Geride kalan vatandaşlarımıza da sahip çıkmak gerekiyor. Devletimiz bu konuda elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacağız” dedi.
Acılarını paylaşan Başkan Çerçi’ye teşekkür eden Mürvet Kolonkaya ise, Türkiye’nin birliğini beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini, hain terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacaklarını dile getirdi. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken; Başkan Çerçi, şehit ailesine Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim etti.