Manisa’da göreve başladığı dönemde Vali Mustafa Hakan Güvençer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Vali Güvençer’i ağırladı. Ziyarette birlik mesajı veren Vali Güvençer, "Biz emek ve gayretlerimizi Manisa’ya hizmet için birleştireceğiz" dedi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye iade-i ziyarette bulundu. Vali Güvençer’i kapıda karşılayan Başkan Çerçi, birlikte başkanlık makamına geçti. Vali Güvençer’i göreve geldiği ilk günlerde ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiklerini aktaran Belediye Başkanı Çerçi, kendisini makamında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Vali Güvençer’e başarı dileklerini yineleyen Başkan Çerçi, "Manisa’nın gelişmesi, hak ettiği yere ulaşması adına kendisinin önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Yeniden kentimize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.
Ortak payda Manisa vurgusu
Ortak amaçlarının Manisa’ya hizmet olduğunu ifade eden Vali Güvençer ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Sağolsun başkanımız göreve başladıktan kısa bir süre sonra bizleri ziyaret etmişti. Biz de iade-i ziyarette bulunmak istedik. Bundan sonra İnşallah herhangi bir formaliteye ihtiyaç duymaksızın fiziken yan yana olmasak da niyet ve irademizle Manisa için hep birlikte olacağız. Pek çok ortaklığımız olmakla birlikte temel ortaklığımız Manisa’ya hizmet etme yükümlülüğümüz... Bu konuda hiçbir mazeretimiz yok! Biz emek ve gayretlerimizi Manisa’ya hizmet için birleştireceğiz. İyi niyetle, ortak Manisa sevdasıyla, iradeler ve emekler birleşebilirse Manisa bugün olduğundan çok daha iyi yerlere gelecektir."
Başkan Çerçi, ziyaretin ardından Vali Güvençer’e günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret sonrasında Vali Güzençer’e Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kentli Servisini gezdiren Başkan Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi verdi.