Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Aksaray’ın Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz’ı makamında ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve tecrübelerinden faydalanmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Başkan Ergün’ü Ihlara’ya davet etti.
Aksaray’ın Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara Beldesi’nin Belediye Başkanı İsmail Yılmaz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Genel Sekreter Halil Memiş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’e ve Genel Sekreter Halil Memiş’e Aksaray tablosu hediye eden Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Başkan Ergün’ü ve ekibini Ihlara’ya davet etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve tecrübelerinden faydalanmak ve Başkan Ergün’ün desteklerini istemek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Başkan Yılmaz, Manisa’da yaşanan değişim ve gelişimin birçok belediyeye örnek olduğunu ifade etti.
IHLARA ÜLKE TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR YER
Ziyareti nedeniyle Ihlara Belediye Başkanı Yılmaz’a teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “İlçe ve belde belediyelerinin kısıtlı ve kıt imkanlarla hizmet vermeye çalıştıklarının farkındayız. Yasalar çerçevesinde katkı ve desteğe hazırız. Ihlara da ülkemiz turizmi açısından oldukça önemli bir yer. Değerli Başkan kısıtlı imkanlara rağmen orada güzel çalışmalara imza atıyor. Fırsat bulunca Başkanımızın Ihlara davetine de icabet etmek isteriz” diye konuştu.