Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ve futbolcuları makamında ağırladı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 4 haftaya lider giren Manisaspor’u kutlayan Başkan Ergün, şampiyonluk ve son 4 maç için futbolculara tam destek sözü verdi.
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, futbolcular Erdi Öner, Berk Neziroğluları, Bayram Olgun ve Nuri Terliksiz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette futbolculara Manisalı işadamı Ahmet Karakaş da eşlik etti. Manisaspor’un ligdeki konumu ve kalan 4 haftalık maç periyoduyla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan İşadamı Ahmet Karakaş, “Manisa’mızın Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ağabeyimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ederiz. Kendisinin Manisaspor sevdalısı olduğunu, Manisaspor sevgisini bütün Manisalılar gibi ben de biliyorum. Manisaspor’un zor zamanında, zor anında sağ olsun bizleri kabul etti. Topçularla beraber, hocayla beraber çok güzel görüşmeler yaptık. Şampiyonluk sözünü aldık. İnşallah bu takım şampiyon olacak. Cengiz Ergün’e de takım adına, Manisalılar adına şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsın Cengiz Başkan” dedi.
TAŞKIN; “BAŞKAN BİZE ŞEFKATLE KOLLARINI AÇTI”
Başkan Ergün’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın da, “Ahmet ağabeyin sözlerinin hepsine yürekten katılıyorum. Cengiz Ergün ismi her zaman hem Manisa siyaseti için hem futbolu için önemli bir isim olmuştur. Bizim de sezon başından beri darboğazda olduğumuz bir kulüp profilimiz vardı. Şuanda gerçekten çok tıkandık. Ama yine sağ olsun bize şefkatle kollarını açtı. Şu kalan 4 maçı daha şevkli, daha iştahlı oynayacağız. Biz buradan kalan 4 maçta çok iyi neticeler alacağımızı, inşallah şampiyonluğu getireceğimizin sözünü verdik. Başkanımız da bize maddi ve manevi anlamda destek sözü verdi. Bu bizi çok mutlu etti. Enerjimizin düşük olduğu bu anlarda böyle bir hamleye gerçekten çok ihtiyacımız vardı. Allah razı olsun” diye konuştu.
KAPTAN ERDİ, “CENGİZ ERGÜN İSMİNİN ARKAMIZDA OLDUĞUNU BİLMEK BİZE ENERJİ VERİYOR”
Takım kaptanlarından Erdi Öner ise, “Sayın Başkanımıza bizi makamında ağırladığı için teşekkür ederiz. Şampiyonluk için çok kritik haftalara girmiş bulunmaktayız. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi şuanda da büyüklüğünü, desteğini bizden esirgemediği için müteşekkiriz. Cengiz Ergün gibi bir ismin bizim arkamızda olduğunu bilmek, bize destek olduğunu bilmek bizi enerji anlamında yukarı taşıyor. Bu kritik haftalarda bizim için çok önemliydi bu enerji. Umarım en kısa zamanda puansal olarak şampiyonluğumuzu ilan edip, başta Sayın şehrimizin Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm Manisa’ya şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz. Kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
BAŞKAN ERGÜN, “DESTEĞİMİZ ÖLÜNCEYE KADAR DEVAM EDECEK”
Ziyaretlerinden dolayı Manisaspor Teknik Direktörü ve futbolculara teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Öncelikle bugüne kadar Manisaspor kulübüne verdiğiniz destek ve katkılarla bizleri en güzel şekilde temsil ettiğiniz için sizlere bir teşekkür borcum var. Allah hepinizden razı olsun. Gerçekten hiç beklenilmeyen, umut edilmeyen, umutların tükendiği ve olumsuzlukların hep üst üste geldiği bir anda sahada skorlarla siz bunu tersine çevirdiniz. Başta hocam, tüm teknik kadro ve siz futbolculara çok teşekkür ediyorum. Tabi biz dün neredeysek, bugün de aynı noktadayız. Bundan yaklaşık 2-3 ay önce bütün futbol takımımıza, arkadaşlarınıza burada ne söz verdiysek, sporu seven ve sporun içinden gelen bir kişi olarak, yıllarca da bu kulüp içinde ağlamış, sevinmiş, güzellikleri yaşamış bir insan olarak kulübümüz her zaman bizim başımızın tacı. Manisaspor her zaman yüreğimizde, hiçbir zaman da bitmedi. Bundan sonra da bitmeyecek. Ölünceye kadar da biz elimizden ne geliyorsa imkanlar doğrultusunda maddi, manevi her türlü desteğimizi vereceğiz. Bunun böyle bilinmesini istiyorum” diye konuştu.
ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ
Kulübün artık son virajda olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, şampiyonlukla ilgili önemli bir mesaj verdi. Başkan Ergün, “Bu vesileyle 2-3 ay önce başlatmış olduğumuz ve bugünlere kadar getirdiğimiz ve taşıdığımız kulübümüz artık son virajda. Bu anlamda yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik. O açıdan bu son 4 hafta içinde sizler bu kulübü en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Çünkü sizler varsanız, bu kulüp var. Teknik kadro varsa, bu kulüp var. Bizler varsak maddi ve manevi anlamda bu kulüp var. Elbirliğiyle bir masanın dört bacağı gibi, her bir bacak ayrı bir faktör. Hepsi bir olunca taraftarıyla, topçusuyla, teknik kadrosuyla ve sevenleriyle bir araya geldiğinde başarı geliyor. O açıdan bugüne kadar verdiğimiz destek ve katkıyı bu son 4 haftada da ne gerekiyorsa üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Biz sizin gönlünüzden geçenleri biliyoruz. Bu anlamda da sizlere tam destek diyorum” şeklinde konuştu.