Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Ahkisar’da Çağlak yoluyla ilgili verdiği asfalt sözü yerine geliyor. Dokuz kilometrelik yolda genişletme ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla sıcak asfalt çalışmaları başladı. Çalışmalar bölgede yaşayan vatandaşları da memnun ederken, yolu kullanan 10 mahallenin muhtarı başlatılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Akhisar’da bozuk olması nedeniyle bölge halkını bezdiren Çağlak yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilçeyi ziyaretinde yolun asfaltlanmasıyla ilgili verdiği sözün ardından 9 kilometrelik yolda genişletme ve alt yapı çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Bu çalışmaların ardından ekipler sıcak asfalt çalışmalarına başlarken, yürütülen çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya ile Yol Şube Müdürü Fevzi Demir birlikte inceledi.
“Başkanımızın verdiği sözü yerine getiriyoruz”
Çağlak yolunun bölge için önemli olduğunu ve bozulan yolun yapılmasının vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün yolun yapımı noktasında bir söz vermişti. Bizde bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge halkımız güle güle kullansın” dedi.
“20 günde tamamlanacak”
Yolda yürütülen çalışmaları 20 gün içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ise, “Yolda yapılan genişletme ve alt yapı çalışmalarının hemen ardından ekiplerimiz asfalta geçti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda bu yolda yapacağımız 9 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasıyla halkımızı büyük bir sorundan kurtarmış olacağız” diye konuştu.
10 mahalle muhtarından Başkan Ergün’e teşekkür
Çağlak yolunun asfaltlanması, bölge halkıyla birlikte yolu kullanan 10 mahalle muhtarını da memnun etti. Seğirdim, Topluca, Çoruk, Şehitler, Akçaalan, Kavakalan, Göcek, Gökçeler, Yayakırıldık ve Hacıosmanlar Mahalle muhtarları çalışma yapılan bölgeye gelerek İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri ve beraberindekilerle görüşerek bilgi altı. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden muhtarlar, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızın sözünde durması ve yolda yapılan çalışmalar bizleri mutlu etti. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız adına Cengiz Başkanı ve bu yolun yapılmasında emeği ecen Fen İşleri Daire Başkanımıza ve ilçe koordinatörümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.