Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla Alaşehir’in dört bir yanındaki hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ederken çocukların oynayabileceği çocuk parklarında tadilatlar yapıldı.
Eğitime, ibadethanelere ve sosyal projelere verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla son olarak Akkeçili Mahalle Parkı ve Kavaklıdere Mahallesi içerisinde bulunan çocuk parkında güzelleştirme çalışmaları yapıldı.
Oyun gruplarına tadilat
Akkeçili Mahalle Parkı içerisinde yer alan çocuk oyun gurubuna Alaşehir Belediyesi kaynak atölyesi ekiplerince kırık parçalara kaynak çalışması yapıldı. Çocukların kullandığı oyun guruplarının kırılan ve parçalanan bölümleri Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı kaynak işçilerince Akkeçili Mahallesi Parkı içerisinde yer alan oyun guruplarının bakım ve onarımları yapıldı.
“Çocuklarımız için yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemesi”
Kavaklıdere Mahallesi içerisinde bulunan çocuk parkına peyzaj düzenlemesi ve yürüyüş parkurlarına da kilitli parke taş kaplaması yapıldı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Çocuklarımızın eğlenip oyunlarını oynayabileceği park alanlarından birisi de Kavaklıdere Mahallemizdeki çocuk parkıydı. Ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını gönderip oyunlar oynadığı bu parkımızın peyzaj düzenlemesini ve yürüyüş parkurunu oluşturan zemine kilitli parke taş kapladık” diyerek, eğitime, ibadethanelere ve sosyal projelere desteklerinin devam edeceğini söyledi.