Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diledi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yüce dinimiz İslam’ın mübarek gecelerinden birini yaşayacağımız Berat Kandili, Müslüman alemine tövbe etmenin ve affedilmenin umudunu açan bir gecedir” dedi.
Berat kelimesinin temize çıkma, arınma anlamına geldiğini hatırlatan Başkan Karaçoban, “Bu anlamlı gecelerde birlik ve beraberliğimiz üst seviyeye çıkmalıdır. Bu mübarek gecelerin ülkemizde kardeşlik ve hoşgörü ortamının gelişmesine, güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygıyı arttıran bu mübarek geceler, kötü duygulardan arınmamız açısından da önemli gecelerdir. Bu vesileyle başta Alaşehirli hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutluyor, bereket, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.