Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ’Haydi Kadınlar İlçelere’ projesi kapsamında Salihli’ye gelen kadınlar, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.
Proje kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 3 aydır gerçekleştirilen gezilerle Salihli’ye gelen misafirler, Kent Müzesi, Halı Atölyesi, Kurşunlu Kaplıcaları, Tarihi İstasyon Binası, Tekelioğlu Mahallesi, Marmara Gölü, Kemer Mahallesi, Adala, Kız Köprüsü, Demirköprü Barajı, Hermos Kanyonu gibi kültürel özellikli yerlerde ağırlanıyor. “Haydi, Kadınlar İlçelere” projesi kapsamında bu hafta S.S Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Salihli’ye ziyarette bulundu. Ziyaret anısına Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Kayda’ya Orta Asya’dan ve Anadolu’dan motifler taşıyan aynalı keçe duvar süsü hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Rehberi Canan Çağlayan Akyüz, Salihli’de bulunmaktan ve güler yüzlü bir ekip tarafından ağırlanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkan Kayda’ya teşekkür etti.
Devlet Kurumları ve Sivil Toplum kuruluşlarında kadınların önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Kayda, “Kadınlarımız bizim baş tacımız. Hayatımızın her anında onlara ihtiyaç duyuyoruz ve her zaman yanımızda varlıklarını hissediyoruz. Bu tarz projelerin her zaman yanındayız ve elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tekrar Salihlimize hoş geldiniz” dedi.