Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ‘Berçem’ adlı kitabı ile Türkiye’nin ‘en genç yazarı’ unvanını alan Vanlı Ahmet Can Altıok’u makamında ağırladı. Genç yazar Altıok, ziyarette Başkan Kayda’ya ‘Berçem’ adıyla çıkardığı ilk şiir kitabını hediye etti.
Hayal Bilgisi Edebiyat Dergisi’nde yazı ve şiirleri ile yer alan ve lise mezunu olan 18 yaşındaki Ahmet Can Altıok, Berçem adlı kitabı ile Türkiye’nin en genç yazarı unvanını elde ettiğini belirterek, kelimelere yüklenen anlamlarla ortaya çıkan şiirlerin insanları çok farklı duygularla yolculuğa çıkardığını söyledi.
18 yaşında Türkiye’nin en genç yazarı unvanına sahip olan Şair Ahmet Can Altıok’u başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Şiir yazmak ve şair olmak çok farklı meziyetler gerektiriyor. Şiir, şairin bir anlamda yaşadığı duyguları bizlere yansıtıyor. Bu anlamda, ilk kitabını kaleme alan genç şair Ahmet Can Altıok’u tebrik ediyorum” dedi.
En genç yazar Altıok’un Başkan Kayda ziyaretinde, Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca da eşlik etti.