Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 2016-2017 eğitim öğretim yılına başlayan Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.
2016-2017 yılı eğitim öğretim dönemine başlayan Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu da hazır bulundu. Çocuklarla tek tek ilgilenen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri açısından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinin önemine değinen Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara verdiği öneme dikkat çekti. Selçuk, “Çocuk kulübümüzde bu döneme kadar 779 öğrencinin dokuz farklı branşta kaydı yapıldı. Bu dönem ise 120 çocuğun kaydını gerçekleştirdik. Çocuklarımız burada zamanlarını verimli geçirme fırsatı buluyor. Mental Aritmetik, resim, satranç, İngilizce gibi dersleri eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini Sarıgöl’e kazandırdığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.