Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Albayrak Mahallesinde devam eden yol yapım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt ve parke taşı döşemeleriyle sil baştan yenilenen mahallenin eskisinden çok daha kullanışlı yollara kavuştuğunu söyleyen Başkan Şirin, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Yol yapım ve yenileme çalışmalarına son hızla devam eden Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda Albayrak Mahallesini sil baştan ele aldı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte çalışmaların sürdüğü bölgede incelemelerde bulundu. Yaz aylarından itibaren giderek yoğunlaştırdıkları yol yapım ve yenileme çalışmalarını Albayrak Mahallesinde de sürdürdüklerini, bu kapsamda Dündar, Yiğitcan, Dede Korkut ve Özgün Sokaklarda gerekli çalışmayı yürüttüklerini söyleyen Başkan Şirin, “İlçemizin dört bir yanına ulaşarak, yolları daha kullanışlı hale getirmeye gayret ediyoruz. Albayrak Mahallemizdeki çalışmaların büyük bir kısmını tamamladık. Anı, Gökhan, Ecrin, Engin, Hatboyu gibi pek çok sokağın ardından şimdi diğer sokaklara eğildik. Bu kapsamda Dede Korkut ve Dündar Sokak’a ihtiyaç duyulan 2 bin 500 metrekare parke taşını döşüyoruz. Dündar Sokak’a bin 200, Özgün Sokak’a 500, Dede Korku Sokak’a da yaklaşık 500 metre boyunca bordür yapıyoruz. Bunların yanı sıra gerekli noktalarda da sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirdik” dedi.
Çalışmalar mahalle sakinlerini memnun etti
İnceleme gezisi esnasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Şirin, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, çalışan personele hayırlı işler diledi. Sokak sakinleri, çalışmaların kendilerini oldukça memnun ettiğini ifade ederek Başkan Şirin’e teşekkür etti. Başkan Şirin de çalışmalar tamamlandığında mevcut bölgedeki yolların çok daha kullanışlı hale geleceğini söyleyerek, hayırlı olmasını diledi.