Manisa genelinde sağlıklı kanalizasyon altyapı ağı kurmak için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Ayazören Mahallesinde 7 bin 700 metrelik yenileme çalışmalarına başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da çalışmaları yerinde inceledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, ihtiyaç durumuna göre belirlediği kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. Kula’da daha önce 3 mahallede ana hat döşeme çalışmalarını noktalayan MASKİ ekipleri, mahallede toplamda 7 bin 700 metrelik hattın yenileyecek. Mahalle MASKİ sayesinde sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşacak. Kula’nın Ayazören Mahallesinde başlayan kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da ziyaret ederek vatandaşlarla MASKİ’nin yapmış olduğu altyapı hizmeti hakkında sohbet etti. Başkan Tosun’a Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Önder Baştürk ve MASKİ ilçe sorumlusu Adem Zobudoğuş eşlik etti.
“Büyük bir hizmet”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahalleleri sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşturması Mahalle Muhtarları ve sakinlerini de memnun ediyor. Ayazören Mahalle Muhtarı Mehmet Emre, çalışmaların başlaması sonrasında şu açıklamaları yaptı:
“Kanalizasyon çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a çok teşekkür ederiz. Mahallemiz sağlıklı bir kanalizasyona kavuşacak. Ardından içme suyu hattımızda yenilenecek. İçme suyu deposuna da sahip olacağız. Çalışmalar için herkese çok teşekkür ederiz. Bu yapılanlar büyük bir hizmet. Allah hepsinden razı olsun.”