TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Anneler Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.
Annelerin, sabır, sadakat, hoşgörü, şefkat ve koşulsuz sevgiyi tek çatı altında buluşturabilen varlıklar olduğunu ifade eden TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direkleri olduğunu belirtti.
Tüm hayatını çocuğunun daha iyi olması için harcayan annelerin hakkının asla ödenemeyeceğini vurgulayan Baybatur, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız sadece yeni nesillerimizin değil, millet olarak geleceğimizin de taşıyıcılarıdır. Bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Hayata dair her şeyi ilk öğreten, çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelerimizi yılın bir günü değil, her günü hatırlamalı, sevgi ve saygı göstermeliyiz. Anneler Günü vesilesiyle, evlatlarını, eşlerini vatan uğruna şehit veren, acıları acılarımız olan annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan evlatlarının annesi değerli eşlerine ve annelerine her zaman sahip çıkacağımızı vurgulamak isterim. Bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”