Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Baybatur mesajında, görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla yürüten emniyet güçlerinin; huzur ve güven ortamının sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin korunması için üstlendiği sorumluluğu büyük bir başarıyla yerine getirdiğini belirtti.
Ülkelerin kalkınmasında istikrarın önemine işaret eden Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, bunun toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla mümkün olabildiğini ifade etti. Demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine şiar edinen Türk Polis Teşkilatı’nın her zaman hukuka bağlı olarak sorumluluklarını yerine getirdiğini kaydeden Baybatur, emniyet güçlerimizin toplumsal huzurun korunması ve halkın güvenliğinin sağlanması noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ifade etti.
Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı faaliyete karşı mücadele eden ve bu uğurda canını feda etmekten kaçınmayan şerefli Türk Polisinin milletimiz için her zaman iftihar kaynağı olduğunu vurgulayan Baybatur, Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle emniyet mensuplarını kutlayarak, “Toplumun huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, görevi başında olan emniyet mensuplarımıza muvaffakiyet ve aileleriyle birlikte sağlıklı günler dilerim” dedi.