Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla Alaşehir Belediyesi’nin ilçe genelindeki hummalı çalışmaları halkın takdirini kazanıyor. Belediye tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ve takdir toplarken, belediye ekipleri vatandaşın en iyi hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Alaşehir’in kent estetiği bakımından daha da güzelleşmesi için Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Ekibi çiçek dikimi, ot yolma, sulama ve havuz temizliğini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar için Alaşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar ise çalışmalarla Alaşehir’in park ve bahçelerinin adeta botanik bahçesine döndüğünü belirtti.
SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
İlçe genelinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte Alaşehir Belediyesi Zabıta ekipleri sokak hayvanları için hazırlanan ve şehrin farklı noktalarına bırakılan suluk ve yemliklerle birçok hayvan severin Alaşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a olan sevgisini artırdı.
SICAK ASFALT SEZONUNU AÇTI
Şeyhsinan Mahallesi Eski Hastane arkası Haydar Ovacık Sokak ve Erzincanlılar Sokakta bozulan yol kaplamalarını, Sıcak Asfalt kaplama çalışmaları, İstiklal Caddesinde zaman içerisinde meydana gelen bozulmalar nedeniyle Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt yama çalışmaları yapıldı. Bir taraftan Piyadeler Mahallesinin arazi ve bağ arası yollarında iyileştirme çalışması anlamında mıcırlama çalışmaları yürütülürken, diğer taraftan da MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu drenaj çalışması yapıldı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün araç ve işçi desteği verdiği Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Asfalt malzeme destekli yol yapım çalışmalarıyla yaklaşık 7 bin metre kare alan asfaltlanmış oldu.
Belediye tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından da beğeni ve takdir toplarken, belediye ekipleri vatandaşın en iyi hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.