Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesi Bodamas mevkiindeki sondaja ait içme suyu pompasının montajını yaparak, bölgede yaşayan vatandaşlara 19 ton kapasitesinde su temin etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Bodamas mevkiinde daha önceki dönemlerde açtığı sondaj kuyusunu faaliyete alarak bölgenin yetersiz su sorununu çözüme kavuşturdu. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından, sondaj kuyusunun 45 metre derinliğine saatte 19 ton kapasiteye sahip motopomp monte edildi. İçme suyu pompasının çalışır duruma getirilmesiyle birlikte sondajı devreye alan MASKİ, Bodamas mevkiinde ikamet eden vatandaşlara ihtiyacı olan suyu sağlamış oldu.
“Taleplere cevap verebilmek için yoğun tempoda çalışmaya devam edeceğiz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Genel Müdürlüğümüz’ün yedek olarak açtığı sondaj kuyularından birini de Gördes ilçemizin Bodamas mevkiinde faaliyete aldık. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın talebi üzerine harekete geçen ekiplerimiz, hemen gerekli çalışmaları başlattılar. Sondajımızın kuyu derinliğine ve mahallemizin ihtiyacına karşılık gelecek en uygun motopomp seçiminin yapılmasının ardından montaj işlemi de tamamlandı. Böylelikle bu yerleşim bölgemizdeki su sorununu ortadan kaldırdık. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, içme suyu gibi önemli bir konuda vatandaşlarımızın taleplerine cevap verebilmek için yoğun tempoda çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.