Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) tarafından, Alaşehir ilçe merkezi ve bağlı mahallelerinde 2016 yılı yatırım programına alınan su ve kanalizasyon hatlarında önceliklerin saptanması konusundaki çalışmalarını tamamladı.
Alaşehir Belediyesi Encümen Salonunda Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Belediye Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin ve projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak’ın katılımıyla Alaşehir ilçe merkezi başta olmak üzere yeni mahalle olmuş alanlardaki 2016 yılı yatırım planlamalarında İçme suyu ve kanalizasyon hatlarının önceliklerinin saptanması konusundaki tespit çalışmalarını tamamladı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “2016 yılı yatırım yılı olacak. İlçe Merkezi başta olmak üzere yeni mahallelerin sorunlarının da görüşmelerini tamamladık. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde Büyükşehir imkânlarını ve yatırımlarını İlçemize seferber edebilmek için yeni mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırdık. Alan tespitleri noktasında MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İçme suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ve Alaşehir MASKİ şube Müdürü Halil Koç’la görüşmelerimiz olumlu anlamda değer kazandı. İlçemizde yapılacak yatırımlar öncelikle halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.