Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış töreni kervanına Soma ile devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımlarıyla 20 Nisan Çarşamba günü Soma’da toplu açılış töreni gerçekleştirilecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarının toplu açılış törenlerine Soma ile devam ediyor. Sarıgöl, Turgutlu, Selendi ve Salihli’de düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenlerinin bu seferki durağı Soma ilçesi oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştireceği toplu açılış töreni kapsamında Soma Otobüs Terminali, MABEM, Gıda Bankası, Yavuz Selim Bulvarı Cadde Düzenlemesi, Bölgesel Isıtma Sistemi (BİS) Pompa İstasyonu ve Deposu, Soma Asfalt Sezonu, Bölgesel Isıtma Sistemi Çalışması Tamamlanan Cadde ve Sokaklar, Bölgesel Isıtma Sistemi Çalışma Ofisi’nin açılışları gerçekleştirilecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımlarıyla düzenlenecek Toplu Açılış Töreni, 20 Nisan Çarşamba günü saat 12.30’da başlayacak.
17 ilçenin hiçbirine ayrım gözetmeksizin hizmet ve yatırım götürdüklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Soma’da gerçekleştireceğimiz toplu açılış töreni herkese eşit hizmet verdiğimizin en büyük göstergesidir” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gerek ilçelerdeki yapılanması gerekse de hizmet kalitesi ile Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha yaşanılabilir bir kentte hayatlarını idame ettirmesi adına 17 ilçeye hizmetler götürüyor, dev yatırımlar gerçekleştiriyor. Bizler, bu makamlara gelirken vatandaşlarımıza bazı sözler verdik. İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz açılışlar ve temel atma törenleri de bizlerin vatandaşlarımıza zamanında verdiği sözleri tuttuğunun en büyük göstergesidir. Manisa’mıza yaptığımız yatırımlar, bunlarla da sınırlı kalmayıp görev süremiz içerisinde daha birçok projeye imza atacağız. Önemli olan Manisamızın geleceği ve vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Hizmetlerimiz ve yatırımlarımız hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.