Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, kendilerinden bayrak talebinde bulunan SS 141 No’lu Kampüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’na Türk Bayrağı armağan etti.
Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği dönemde evlerini ve işyerlerini bayraklarla donatmak isteyen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden bayrak talebinde bulunan sivil toplum örgütlerinin talebine Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’ndan yanıt geldi. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra’yı ziyaret ederek kooperatiflerine ve kooperatife bağlı araçlara asılmak üzere Türk Bayrağı talebinde bulunan SS 141 No’lu Kampüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerine Türk Bayrağı hediye eden Daire Başkanı Aydoğan İra, gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
"Türk Bayrağı talebine kayıtsız kalmıyoruz"
Öte yandan yine bayrak talebinde bulunan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi’nin talebi de yanıtsız kalmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler vakfın Manisa Şubesi’ne giderek, Türk Bayrağı’nı bizzat teslim ettiler. Sivil toplum örgütlerinin Türk Bayrağı talebine kayıtsız kalmadıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Böyle hassas zamanlarda talep Türk Bayrağı ise, her zaman elimizden geldiği kadar yardımcı olmak bizleri onurlandırmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün söz konusu Türk Bayrağı ise yardımcı olunması konusundaki hassasiyetleri bilinmektedir. Bu doğrultuda vatandaşımızdan veya oda ve derneklerimizden gelen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.