Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gölmarmara ilçesine bağlı Çömlekçi ve Hıroğlu mahallelerinin su sorununu çözmek amacıyla başlattığı sulama havuzu çalışmaları tamamlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara halkının sulama havuzu isteklerini dikkate aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, her yıl Gölmarmara’da düzenlenen hayır ve davet etkinliklerinde, su sıkıntısı yaşayan halkın isteklerini yerine getirdi. Tarımsal sulamada ve su sıkıntısı yaşanan mahallelerde kullanılmak üzere suyun birikmesini sağlayacak havuzun kaynakla bağlantısı, MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla çalışmayı yerine getirdiklerini söyledi.
Büyükşehir’e teşekkür
Çalışmaların son bulması ile birlikte, Gölmarmara İlçe Koordinatörü Ahmet Cülen, yapılan sulama havuzlarını ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Çömlekçi Mahalle Muhtarı Alaeddin Kahraman ile sohbet eden Cülen, mahallelilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Muhtar Kahraman, Cülen ile sohbetleri esnasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve talimatları doğrultusunda çalışan tüm emeği geçenlerle MASKİ ekiplerine teşekkürlerini sundu.