Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’na bağlı Gündoğdu, Killik, Kınık ve Yardere mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışması gerçekleştiriyor.
Manisalıların daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi amacıyla il genelinde asfalt hamlesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’na bağlı Gündoğdu, Killik, Kınık ve Yardere mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla Manisa yollarını konforlu ve güvenli hale getirebilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Asfalt programı kapsamında Gündoğdu, Killik, Kınık ve Yardere mahallelerini birbirine bağlayan yolda 19 kilometrelik asfalt atılacağını dile getiren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Asfalt çalışması yapılacak yol aynı zamanda Köprübaşı ve Gördes ilçelerimizi birbirine bağlayan yol. Kötü durumda olan yolda kısa sürede tamamlamayı planladığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale gelmiş olacak” diye konuştu.