Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesi Büyükışıklar Mahallesinde ve Sarıgöl’ün Afşar Mahallesinde asfalt çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa genelinde yürütülen asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 17 ilçeye eşit hizmet ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesinin Soma ve Sarıgöl ilçelerinde asfalt çalışmaları devam ediyor.
Büyükışıklar’da 4 kilometrelik yol
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Soma ilçesi Büyükışıklar Mahallesinin 4 kilometrelik yolunda asfalt çalışması yaptı. Ekipler yaptıkları çalışmayla yolun konforlu ve güvenli hale getirildiğini ifade ettiler.
‘Büyükşehir belediyesinin çalışmalarından memnunuz’
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Büyükışıklar Mahalle Muhtarı Mücahit Işık, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallemizin 4 kilometrelik yolunda asfalt çalışması yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde yaptığı çalışmalardan da çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” diye konuştu.
Asfalt çalışmalarının il genelinde devam ettiğini vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. İl genelinde sürdürdüğümüz asfalt çalışmaları Soma’nın Büyükışıklar Mahallesinde de devam etti. Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, mahallenin 4 kilometrelik yolunda asfalt çalışması yaptı. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Afşar Mahallesi modern yoluna kavuştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Afşar Mahallesinde 5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfaltlama çalışmaları ile Sarıgöl’ün yollarını yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki ulaşım sorununu da çözüyor.
Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt atağına başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Afşar Mahallesinde 5 kilometrelik asfaltlama yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarla mevcut yol sathi kaplanarak bölgede yaşanan ulaşım zorluğu da ortadan kaldırılmış oldu. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, “17 ilçede de asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Sarıgöl ilçemizde birçok noktada asfaltlama gerçekleştiriyoruz. Kötü durumda olan yollarda iyileştirmeler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız daha önceden yaşadıkları ulaşım sorununu artık yaşamayacaklar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde yollar artık daha modern bir görünüme kavuşuyor. Vatandaşın hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.