Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret etmeleri için il genelindeki tüm kabristanlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı merkez mezarlığında da temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü temizlik ve bakım çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor. Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı mezarlığındaki temizlik ve bakım çalışmalarının devam ettiğini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, “İl genelindeki mezarlıklarımızda gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarımız Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı Mezarlığı ile devam etti. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri oldukça mutlu ediyor” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, mezarlıklar konusunda özel hassasiyet gösterdiğini sözlerine ekleyen Daire Başkanı Serpil Aykurt “Mezarlıkların daha huzurlu ve ferah olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.