Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Adilköy Mahallesinde asfalt çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Raşit Yıldıran, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Mahallemiz tarihi boyunca hiç asfalt görmemişti, Büyükşehir Belediyesi yaptı” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma ilçesi Adilköy Mahallesinde asfalt çalışması yaptı. Mahallenin 3 kilometrelik yolda çalışma yapan ekipler, tarihi boyunca toprak yol ile ulaşımını sağlayan mahalleliyi asfaltla buluşturdu. Çalışmaları Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da yerinde inceledi.
‘Soma merkeze rahatlıkla ulaşabilecekler’
Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimizde asfalt görmemiş mahallelere ulaşıyoruz. Bu kapsamda Soma’nın Adilköy Mahallesinde yaşayan vatandaşlar toprak yoldan köye ulaşımını sağlıyordu. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerimiz tarafından mahalleyi asfalt yola kavuşturduk. Mahallenin özellikle kışın merkeze ulaşımı toprak yol olmasından dolayı çok zorlaşıyordu. Yapılan çalışmayla birlikte mahalle Soma’nın merkezine rahatlıkla ulaşabilecek. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Mahalle tarihi boyunca asfalt görmedi”
Mahalleye Büyükşehirle birlikte asfalt geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Adilköy Mahalle Muhtarı Raşit Yıldıran, “Mahalle yolumuz tarihi boyunca hiç asfalt görmedi. Ulaşımımızı toprak yoldan sağlıyorduk. Özellikle kış aylarında kar ve yağmurdan dolayı Soma merkezine ulaşımımız çok zorlanıyordu. Hastalarımız ve çocuklarımızın okula ulaşımı da çok güçleşiyordu. Bütün bunlar artık sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Bizlere bu hizmeti ulaştıran, emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi personeline de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.