Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kırkağaç ilçesi Tevfikiye, Memiş ve Şair Eşref mahallerinde temizlik çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanları içerisinde yer alan bölgelerde yaptığı rutin temizlik çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Tevfikiye, Memiş ve Şair Eşref mahallelerinde temizlik çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmayla mahalle temiz ve düzenli görünüme kavuştu.
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda sorumluluk alanlarımızda temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorumluluk alanımız içinde yer alan Kırkağaç’ın Tevfikiye, Memiş ve Şair Eşref mahallelerinde ekiplerimiz temizlik çalışması yaptı. Vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı cadde ile sokaklar bırakmak için ekiplerimiz rutin olarak çalışmalarını sürdürecekler” diye konuştu.