Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çatalköprü Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinlerine aşure hayrında bulundu. Başkan Şirin’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Çatalköprülüler, aşure hayrının Allah katında kabulünü dileyerek teşekkür etti.
Muharrem ayı dolayısıyla şehrin pek çok noktasında aşure ikramında bulunan Turgutlu Belediyesi’nin durağı bu kez Çatalköprü Mahallesi oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Aşevi ve Hayır Merkezi tarafından hazırlanan aşureyi vatandaşlara ikram etti. Mahalle ziyaretinde Başkan Şirin’e Belediye Meclis Üyesi Hasan Koç, İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar eşlik etti.
Çatalköprü Mahalle Muhtarı Ramazan Yalçıntürk tarafından karşılanan Başkan Şirin, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yaklaşık 750 kişilik aşure ikramının yapıldığı dağıtımda, Çatalköprülüler hayır dualarında bulunarak Başkan Şirin’e teşekkür etti.
Mahalle kahvehanesinde sohbet ortamının oluştuğu ziyarette Çatalköprülüler ile görüşen Başkan Şirin, belediye çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi. Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Başkan Şirin’den yol genişletme talebinde bulundu. Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Turgutlu’nun her noktasında olduğu gibi Çatalköprü’de de sorunları en aza indirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Şirin de talebi programına alacaklarını ifade etti.