Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında Ahmetlili üreticilere, ceviz fidanı desteğinde bulunuldu.
Kırsal alanda üretimin arttırılması ve üreticilerin desteklenmesi amacıyla projelerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de ceviz fidanı dağıtım töreni gerçekleştirdi. İtfaiye şantiye alanında düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Şube Şube Müdürü Nedim Zurnacı, Veteriner Hekim Halil Erşahin ve Ahmetli’de ceviz fidanı desteğinde bulunulan üreticiler katıldı.
Cevizler üreticilere dağıtıldı
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında Ahmetli’de meyve üretimine uygun olan mahallelerin tespit edildiği ve bu tespitler doğrultusunda 5 üreticiye 525 ceviz fidanının teslim edildiği belirtildi.
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca, Ahmetli’de üreticilerin desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen projelerin yalnızca ceviz fidanı ile sınırlı olmadığı ve Kasım ayı içerisinde zeytin fidanı dağıtımının da yapılacağı aktarıldı.