Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kurban Bayramı öncesi Manisa’nın Salihli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, partililerle bayramlaştı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ziyaret ettiği Salihli İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Ülkenin zor günlerden geçtiğini ifade eden İlçe Başkanı Kocabıyık, “Ama biz bugün burada teşkilat olarak hem 93. kuruluş yılımızı kutlamak, hem de Kurban Bayramı öncesi bayramlaşmak için buradayız. Tüm halkımızın ve partililerimizin bayramı kutlu olsun. İnşallah gelecek günler CHP ile iyi olacak” dedi.
Partililerin Kurban Bayramı’nı ve partisinin 93. yaşını kutlayan CHP Grup Başkanvekili Özel ise, “Bayramlar geleceğe umutla bakmak demektir. Ancak pazarda, tarlada, mutfakta bir yangın var. Böyle yangının olduğu ülkemizde geleceğe umutla bakmak inşallah 93. yaşını kutladığımız CHP iktidarında olacaktır” dedi.
“CHP olarak biz toplumun siyasetini yapmaktayız” diyen Özel, “Biz uzlaşma ve dayanışmanın, hoşgörü ve barışın, eşitlik ile özgürlüğün partisiyiz. Bizim çağdaş, sosyal demokrat anlayışımızın odağında insan vardır. Bizim çıkış noktamız toplumdur, halktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran parti olarak CHP kurulduğu günden bu yana ülkenin bağımsızlığı, özgürlüğü, laik cumhuriyetin, demokrasinin ve geleceğimizin güvencesi olarak 93 yıldır Türkiye için çalışıyor ve bundan sonra da çalışmaya devam edecektir” diye konuştu.