Manisa’nın tanınmış ailelerinden Fatma-Şaban Ali Çırakoğlu çiftinin hukukçu kızı Sinem Çırakoğlu ile Fatma-Veysel Koç çiftinin bir internet alışveriş sitesinin Ege Bölge Sorumlusu olan oğulları Eren Koç düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.
Manisa avukatlarından Sinem Çırakoğlu ve bir internet alışveriş sitesinin Ege Bölge Sorumlusu olan Eren Koç, Manisa Bedesten Nikâh Salonu’nda gerçekleşen törenle evlendi. Nikah törenine CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Manisa Baro Başkanı Av. Ali Arslan, Emekli Kurmay Albay Erdoğan Erdem katıldı. Sinem ve Eren çiftinin nikahını kıyan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, evlilik cüzdanını genç çiftin nikah şahitliklerini üstlenen protokol üyeleri adına CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel’e takdim etti. Protokolden oluşan nikah şahitleri adına evlilik cüzdanını eline alan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Damadımız Malatya’dan, 44, 45 peşin sıra gidiyor. Biz ilkesel olarak kimin kaç çocuk yapacağına karışmıyoruz. Ama bu kadar güzel iki insanın gönüllerince sağlıklı çocukları olsun. O çocuklar, vatana millete, bayrağa Atatürk ilke ve inkılâplarına hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyoruz. Gözleri ışıl ışıl parlayan bu iki güzel insana nikâh şahitliği yapmak bizim için büyük bir onurdur. Ömürleri boyunca Sinem ve Eren’in elleri birbirini hiç bırakmasın. Allah onları bir ömür boyu mutlu etsin” dedi.
Genç çiftin nikâhını kıyan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, “Her şeyden önce aranızdaki sevgi ve saygının daim olması için çaba sarf ettiğinizde yuvanız daha mükemmel olur diye inanıyorum. Ayrıca Eren Bey’den bir ricam olacak; Sinem Hanımın gözlerine bir baksın. Gözlerine baktığınızda bir ışıltı göreceksiniz. Evliliğiniz boyunca o ışıltıyı takip edin. O ışıltıyı hayatınız boyunca takip edin ve kaybetmeyin ki hayatınız boyunca hep mutlu olun” dedi.