Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Genel Müdür Coşkun, çok iyi bir ekibe sahip olduklarını ve Manisa’nın her noktasına hizmet etmeyi vazife edinmiş bir kuruluş olduklarını ifade etti.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u yeni görevi nedeniyle ziyaret etti. Başkan Selçuk’a, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Kılıçarslan eşlik etti. Başkan Selçuk, Genel Müdür Coşkun’a Sarıgöl üzümü takdim etti. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Genel Müdür Yaşar Coşkun’u yeni görevi nedeniyle tebrik ederken, hep beraber güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Başkan Selçuk, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Bu süre içerisinde hep beraber hem içme suyu hem kanalizasyon anlamında 17 ilçeyle beraber güzel işler yapacağız. İyi yatırımlara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
“Çok iyi bir ekibe sahibiz”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa’nın her noktasına hizmet etmeyi vazife edinmiş bir kuruluş olduklarını ifade etti. Genel Müdür Coşkun, “Büyükşehir Belediyemizin bağlı kuruluşu olan MASKİ yaklaşık 2 yıldır ciddi faaliyet gösteriyor. Hakikaten diğer su ve kanal idarelerine göre MASKİ, oldukça başarılı ve Manisa’mıza yakışır bir konumda. Ama malumunuz bir takım sorunlar da bununla beraber geliyor. Biz problemlerden korkan insanlar değiliz. Problemlerin üzerine cesaretle gideceğiz. Plan program dahilinde başkalarını kıskandıracak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çok güzel şeyler yapacağımıza bizde inanıyoruz. Çok iyi bir ekibe sahibiz. Altından kalkamayacağımız problem olmadığını düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.