Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek ve Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren’i makamında ağırladı.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mahalle muhtarlarını makamında ağırlamaya devam ederken bir yandan da onların sorunlarını dinliyor. Yunusemre Karayağcı Mahallesi Muhtarı İbrahim Zeybek, Genel Müdür Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Zeybek, “Yaşar Hocamız tüm Manisa tarafından tanınan ve sevilen birisi. Üzerine almış olduğu bu görevi başarıyla yapacağından şüphemiz yok” dedi.
Yunusemre Kayapınar Mahallesi Muhtarı Ferzende Eren de Genel Müdür Yaşar Coşkun’un bir diğer ziyaretçisiydi. Eren, “Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. MASKİ olarak güzel çalışmalara imza atacağından eminim” ifadelerini kullandı.
“Elbirliği ile altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, büyük sınırlara sahip ilimizde 1 milyon 380 bin nüfusa hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi. Coşkun, “Manisa’nın her bir köşesine hizmet götürmek bizim görevimiz. Bu görevi layığıyla yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Muhtarlarımıza ziyaretleri münasebetiyle teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm şehre hizmet etmek, sıkıntıları çözmek benim için büyük bir onur. Muhtarımızın ziyaretinde mahallelerine neler yapabileceğimizi de konuştuk. Elbirliği ile altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok. Hep birlikte Manisa’mız için çalışacağız ve şehrimizi kalkındıracağız” açıklamasını yaptı.