Manisa il genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kılavuzlar-Çataloluk arasındaki yol bakım ve yama çalışmalarının tamamladıktan sonra Gülpınar Mahallesinde sathi kaplama yapılacağını müjdeledi.
Manisa’nın dört bir yanında yoğun bir şekilde asfalt çalışması yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesinde de bu çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı Kılavuzlar-Çataloluk Mahalleleri arasındaki 15 kilometrelik yolda bakım-onarım ve yama çalışmasını başlatan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yolun güvenli hale getirilmesi için mesai veriyor. Çalışmaların başlamasından memnuniyet duyan vatandaşlar da Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Sırada Gülpınar Mahallesi var
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yoğun bir asfalt çalışması yürüttüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün bizlere hedef olarak gösterdiği 2 bin 500 kilometrelik asfalt hedefimiz kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demirci ilçemize bağlı Kılavuzlar-Çataloluk arasındaki 15 kilometrelik yolda da bakım-onarım ve yama çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalarımızın hemen ardından Gülpınar Mahallemize geçeceğiz ve mahalle yolunu sathi asfaltla kaplayacağız” diye konuştu.