Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Kışlak, Yavaşlar, Elek Mahalleleri tarafından ortak kullanılan ve dar olması nedeniyle trafik açısından tehlike oluşturan yolda yaptığı genişletme çalışmasıyla vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Çalışmadan büyük memnuniyet duyan Demircili vatandaşlar, hizmetleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların refahı ve huzuru için yürüttüğü çalışmalar yüz güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Demirci ilçesine bağlı Kışlak, Yavaşlar ve Elek Mahallelerinin ortak kullandığı, trafik açısından tehlike oluşturan yol genişletilerek güvenli bir hale getirildi. Güzergâhın 1990’lı yıllarda açıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan, “Yaklaşık çeyrek asırdır vatandaşlar ve sürücüler belli kesimlerinde yolun aşırı eğiminden dolayı 2-2,5 metre genişliğine düşmesi sebebiyle kaza riski yaşıyordu. Her an kazaya davetiye çıkaran bu yolda genişletme çalışması yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e konuyu aktardık. Kendisi de ilçemize kırıcılı bir ekskavatör gönderdi. Bir aya yakın süredir yolun çok daraldığı, bir aracın bile geçmekte zorlandığı, yaklaşık 500 metrelik bölümde günlerdir süren çalışmanın sonuna geldik. Genişletilen bu yolun dolgusu yapıldıktan sonra üst kaplaması da yapılacak” dedi.
Vatandaş hizmetten memnun
Yapılan çalışmalar Demircili vatandaşların da takdirini topladı. Çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden Yavaşlar Mahalle Muhtarı Ünal Çayır, “Yıllardır dile getirdiğimiz bu sıkıntımızı çözen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Özellikle kış aylarında sürücüler büyük sıkıntı yaşıyorlardı. Zaman zaman bu bölgedeki yolun darlığından dolayı yaşanan maddi hasarlı trafik kazalarına da mahalle sakinleri olarak müdahalede bulunuyorduk. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e bu yolu kullanan bütün vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Başkan Ergün’den hayırlı olsun mesajı
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzuru ve güvenliği için hizmet ürettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Demirci ilçemize bağlı Kışlak, Yavaşlar ve Elek Mahallelerinin ortak kullandığı, kayalıklı ve dar olan yolda gelen talep üzerine genişletme çalışması yaptık. Vatandaşımızın talebi bizler için emirdir. Bu doğrultuda başlattığımız çalışmaların artık son aşamasındayız. Tüm hemşerilerime ve Demircili kardeşlerime kazasız, belasız yolculuk dilerken, çalışmamızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güle güle kullansınlar” diye konuştu.