Manisa’nın Selendi ilçesine Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinin 21’nci günü Şehzadeler Belediyesine ait Mehteran takımının marşlarıyla devam etti.
FETÖ üyesi bir grup cuntacı asker tarafından yapılan darbe girişimine tepki göstermek için ellerinde Türk bayraklarıyla Selendi Demokrasi Meydanında toplanan Selendililer, demokrasi nöbetine mehteran takımının marşları eşliğinde devam etti. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan nöbete İlçe Kaymakamı Murat Aydın, AK Parti İ lçe Başkanı Muharrem Sezer, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Adem Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Salim Çıplak, Cumhuriyet Savcısı Egemen Sucu, Hakim Murat Ulusan ile çok sayıda vatansever katıldı.
Manisa Şehzadeler Mehteran takımının söylediği marşlar ve kahramanlık türküleri meydanı dolduran katılımcıları coşturdu. Türk Bayraklarının dalgalandığı nöbette konuşan İlçe Kaymakamı Murat Aydın, "21 gündür siyasi parti ayrımı gözetmeksizin devam eden nöbete destek veren AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer’e, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz’a, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak’a, DP İlçe Başkanı Serdar Şafak’a, sivil toplum kuruluşlarına ve çoluğu ve çocuğu, yaşlısı, genc, ve kadınıyla destek veren Selendili vatanseverlerimize teşekkür ediyorum. Bir grup cuntacı askerler tarafından kalkışma oldu. Bizim insanımız kuvayi milli ruhuyla bunu bastırdı. Bizlerde burada nöbetimize devam ediyoruz, devam de ederiz. Biz hep beraberiz sosyal medyadan atıp tutuyorlar, yürekleri varsa denesinler bizler buradayız. Acaba tekrarında bu halk, bizler bunları ne yaparız analarından doğduğuna pişman ederiz." dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz da birer konuşma yaptı.
Şehitler için döktürülen lokmaların katılımcılara ikram edilmesinin ardından nöbet gece geç saatlerde sona erdi.