Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yazışma sürelerini kısaltmak adına Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne geçti. Sistemde ilk imzayı Genel Müdür Yaşar Coşkun attı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne geçildi. Yenilikle birlikte, yazışma onay süresi kısalacak. Hem kağıttan tasarruf elde edilmiş olacak hem çevre korunacak. Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile işlemler daha kısa sürede sonlandırılacağından, vatandaşlara daha çabuk geri dönüş yapılacak.
“Teknolojinin en son yeniliklerini uyguluyoruz”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, elektronik imza sisteminin önemli olduğunu söyledi. Genel Müdür Coşkun, "Hepimize işlerimizi kolaylaştıran böyle bir yeniliğin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşlemlerimiz daha da hızlılık kazanacaktır. Belgelerimiz bir an önce yerlerine ulaşacaktır ve ufak tefek yaşanacak aksaklıkların da böylelikle önüne geçilmiş olacaktır. Teknolojinin en son yeniliklerini uygulayan bir kurum olarak bizde kurumumuzdan daha büyük bir övgüyle söz etme hakkına sahip oluyoruz." dedi.