Manisa’nın Alaşehir ilçe merkezindeki mahallelerden biri olan Esentepe Mahallesinin merkezle bağlantısını sağlayacak olan merdivenli yol yapımına başlandı.
Alaşehir’in Esentepe Mahallesi sakinlerinin yıllardır muzdarip olduğu bir konu daha çözüme kavuşuyor. Yıllardır patika yolu kullanarak şehir merkezine ulaşımlarını sağlayan mahalle sakinleri Alaşehir Belediyesinin başlattığı merdivenli yol çalışması ile daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşacaklar.
Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizin merkez mahallelerinden Esentepe Mahallemizin yıllar öncesine dayalı çarpık yerleşim şeklinden kaynaklı patika ve toprak yolu olan alana beton merdiven ve engelli vatandaşlarımızın araçlarıyla evlerine ve çarşıya gidebilecekleri bir yol için merdiven beton kalıplarını Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince çakılıp beton dökülmesine hazır hale getirildi. Önümüzdeki günlerde bölgede yaşayan vatandaşlarımız rahat bir ulaşım imkanına kavuşacak.” dedi.