Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, makamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü kabul etti.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, görevine başladığı günden itibaren konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor. Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Prof. Dr. Celal Kozanoğlu, Doç. Dr. Ali Demir, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tülin Çetin, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kumanlıoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Erkan Turan, Genel Müdür Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti.Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Genel Müdür Coşkun’a yeni görevinin hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Yurdusev, “Yaşar Coşkun, eğitimci kimliği ile Manisa’nın önemli isimlerinden biri. Deneyimiyle MASKİ’ye çok şey katacağına eminim” dedi.
“CBÜ, Manisa’nın gelişimine katkıda bulunan bir eğitim kurumu”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkun, “Celal Bayar Üniversitemiz Manisa’mızın gelişmesine katkıda bulunan önemli bir eğitim kurumu. Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan değerli öğrencilerimiz Türkiye genelinde olduğu gibi bizim kurumumuzda da çalışarak önemli işlere imza atıyor. Böylesine değerli öğrencileri yetiştiren hocalarım her türlü övgüyü hak ediyor. Manisa’mıza büyük değerler kazandıran Celal Bayar Üniversitesi’nden ziyaretimize gelen hocalarımıza çok teşekkür ederim” dedi.