Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Çevre Kalkınma (GEMA) Vakfı’nın, olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Genel Başkan Şener Kilimcigöldelioğlu güven tazeledi.
GEMA Vakfının, olağan genel kurul toplantısı vakıf binasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Necati Erdağ’ın yaptığı Genel Kurulda, Yönetim kurulunun faaliyet raporu ile vakfın gelir gider bütçesi görüşülüp ibra edildi.
Tek listenin oylandığı seçimde, Kilimcigöldelioğlu güven tazeleyerek yeniden vakfın başkanı seçildi. Şener Kilimcigöldelioğlu Başkanlığı’nda oluşturulan Yönetim Kurulunda Fatma Gökçe Taşdelen, Galip Turanlı, Hayal Mut, Muammer Çavdar, Ali Bilgin, Taliye Girgin, Denetim Kurulu’nda ise Yurdagül Aydoğdu, Nevin Demirtop ve Teoman Abrak yer aldı. GEMA Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevine Necati Erdağ, Başkan Yardımcılığı görevine ise Osman Aksoy getirildi.
Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Çevre Kalkınma Vakfı’nın kurulduğu 15 Ağustos 1995 tarihinden bugüne kadar gelen süreç içerisinde başkanlık görevini yürüten Şener Kilimcigöldelioğlu, ’Dalya’ demeye hazırlandığını söyledi.
Önümüzdeki süreçte il ve ilçelerde bulunan temsilci sayısını birden ikiye çıkaracaklarını belirten GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, "Manisa, İzmir, Uşak, Kütahya ve ilçelerinde temsilciliklerimiz var. Bu temsilciliklerin daha aktif faaliyetlerde bulunması için bir olan temsilci sayısını ikiye çıkaracağız. Ayrıca Manisa, İzmir, Uşak, Kütahya, İstanbul ve Ankara’da şubelerimizin açılması yönünde çalışmalar başlatacağız." dedi.
Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu üyeleri düzenledikleri iftar programında ise şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.