Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, yürütülen çalışmaları incelemek üzere, Mezarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu. Genç’e, Mezarlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Kuzu Koç, şube müdürleri ve yetkililer eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilk olarak Çatal ve Kırtık Mezarlığındaki çalışmalar hakkında Mezarlık İşleri Daire Başkanı Serpil Çakır’dan bilgiler aldı. Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün annesi Nihal Ergün ve babası Cemal Ergün’ün mezarlarında ruhlarına Fatiha okudu. Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki mezarlıkları daha iyi şartlara kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Sağlık işleri dairesine ziyaret
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, mezarlıklardaki incelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Cenaze Hizmet Binasına ziyarette bulundu. Burada personellerle tek tek tokalaşan Genç, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ilaçlama birim çalışanları ile de bir araya geldi. Genç, “Büyükşehir Belediyesi olarak eksiksiz ve sorunsuz çalışma yapmak istiyorsak, öncelikli olarak yaptığımız işi severek yapacağız. Her zaman vatandaşın hayatını sorunsuz ve problemsiz yaşaması için gereken şartları çok çalışarak sağlayacağız. Sizlerin yanındayız” diye konuştu.
Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Gözde Kuzu Koç’tan çalışmalara hakkında bilgiler aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.