Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 85. İzmir Enternasyonel Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Coşkun, Manisa’nın tüm güzelliklerini yansıtan fuara ilginin yoğun olduğunu söyledi.
85. İzmir Enternasyonel Fuarı’na Manisa stantları ile damga vurmaya devam ediyor. Manisa’nın renkli stantlarını akın akın ziyaret eden vatandaşlar aileleri ile eğlenceli vakit geçiriyor. Renkli görüntülerin yaşandığı ve vatandaşların yoğun ilgisini çeken fuarı ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun fuar ile ilgili izlenimlerini paylaştı. İzmir Fuarı’nın ulusal ve uluslararası boyutta bilinirliğinin çok yüksek olduğunu söyleyen Genel Müdür Coşkun, Manisa için güzel bir tanıtım fırsatı olduğunu belirtti. Coşkun, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün çok büyük destekleri ile Manisa’yı yeterince tanıtabildiğimiz kanısındayım. Bunu fuarda gezenlerden aldığımız geri bildirimlerden net bir şekilde anlıyoruz. İlginin çok fazla olduğunu görüyoruz. Bu durum memnuniyetimizi üst düzeye taşıyor. Manisa için çok uzun zamandır böyle bir fırsatı bekliyorduk. Bu fırsatı da çok iyi değerlendirdiğimiz kanaatindeyim” dedi.
“İnsanlar Manisa’yı sadece Mesir Macunu ile tanıyorlardı”
Genel Müdür Yaşar Coşkun, Manisa’yı insanların sadece Mesir Macunu ile tanıdıklarını ama Manisa’da mesirin dışında birçok şey olduğunu ifade etti. Coşkun, “Kronolojik sıra itibariyle AİGAİ’den en modern tesise kadar her bir kültürel değer varlığının sergilendiği bu fuarda Manisa’nın tüm güzellikleri ile tanıtılabildiğini sanıyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.