Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Türkiye Kamu-Sen Manisa Şube Başkanı Bekir Dağıstan ve Kamu-Sen’e bağlı şube başkanlarını makamında ağırladı.
Türkiye Kamu-Sen Manisa Şube Başkanı Bekir Dağıstan ve Kamu-Sen’e bağlı şube başkanları, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. MASKİ Hizmet Binası Genel Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette Dağıstan ve sendikaya bağlı diğer şube başkanları Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Kamu-Sen Manisa şubesine teşekkürlerini ileten MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Göreve başladığım günden beri beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma müteşekkirim. Her anlamda desteklerini hissetmek şahsım adına mutluluk verici. MASKİ çatısı altında 17 ilçemize kaliteli altyapı hizmeti ulaştırmak için çıktığımız bu yolda el birliğiyle Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak noktası Manisa. Hepimiz şehrimizi çok daha üst noktalara taşımak için bu makamlardayız” dedi.