Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisalılar Platformu Başkanı Hasan Ertekin ve platformu oluşturan ilçelerin dernek başkanlarını makamında ağırladı.
Manisa’nın ilçelerinde yer alan derneklerin biraraya gelerek oluşturduğu Manisalılar Platformu, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a makamında ziyaret gerçekleştirdi. Manisalılar Platformu Dönem Başkanı Hasan Ertekin’e, platformu oluşturan Saruhanlılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin, Demircililer Derneği Başkanı Yüksel Ülker, Kulalılar Derneği Başkanı Niyazi Ulu, Sarıgöllüler Derneği Başkanı Cengiz Karul, Kırkağaçlılar Derneği Başkanı Ahmet Buruş, Selendililer Derneği Başkanı Özgür Ercan ile Manisalılar Platformu Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu ve Gençlik Kolları Başkanı Taner Adıgüzel eşlik etti. Platform adına söz alan Başkan Hasan Ertekin, Yaşar Coşkun’un yeni görevini tebrik ederek, başarılar diledi. Ertekin, “Yüreği Manisa için çarpan bir ismin böyle bir makamda oturması çok önemli. Kendisine başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.
“STK’lar ile işbirliği içinde çalışmak önemli”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisalılar Platformu’nun nazik ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Müdür Coşkun, “Manisalılar Platformu’nun ambleminde yazan ‘Her şey Manisa’mız İçin’ sloganı bizim de rehberimiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde,Manisa’ya kazandırabileceğimiz artıların düşüncesinde olan ekip arkadaşlarımla birlikte bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda STK’lar ile işbirliği içerisinde çalışmak da oldukça önemli. Manisa’ya ve Manisalılara hizmet edinme gayesinde olan bu sivil toplum kuruluşu ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yaptığımız ve yapacağımız her şey Manisa’mız için” dedi.