Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’yi makamında ağırladı.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, makamında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Genel Müdür Coşkun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
“Tecrübeli ve birikimli”
Hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için MASKİ Genel Müdürü Coşkun’u ziyarette bulunan Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, “Yakınen tanıdığımız, sevdiğimiz Manisa’nın değerlerinden Yaşar Coşkun Bey’i tebrik etmek için kendisini ziyaret ettim. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli biriminde güzel, hayırlı hizmetler yapacaktır. Manisa’yı tanıyor, biliyor. Tecrübeli ve birikimli bir büyüğümüz. Kendisini tebrik ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” dedi.
“Mutlulukların en büyüğü, bu şehre hizmet etmek”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklama, “ Bende Sayın Rektörümüzün ifade etmiş olduğu ‘değer’ sözcüğünü muhakkak ki en bizler kadar kendisi de hak etmekte. Manisa’nın yetiştirdiği bu kıymetli evladı Celal Bayar Üniversitemiz gibi güzel ve özel bir makamda yönetici olarak görmek bizi de ayrıca mutlu etmiştir. Manisa’nın yetiştirdiği bizlerin doğup büyüdüğümüz bu şehre hizmet anlamında dönmek, birşeyler katabilmek bizim için mutlulukların en büyüğüdür. Şimdiye kadarki çalışmalarımızda değişik makamlarda yaptığımız işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini açıklıkla ifade ediyorum. Manisa için kim ne yapıyorsa, taş üstüne bir taş daha koyuyorsa Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.