Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede başlattığı altyapı sistemlerini yenilemeleri kapsamında Kırkağaç’ın Gökçukur Mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyerek mahalleyi sağlıklı altyapı hizmetine kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur Mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı. MASKİ ekipleri mahallede 2 bin 650 metrelik altyapı çalışma gerçekleştirerek, mahallelinin uzun yıllar rahat etmesini sağlayacak altyapı sistemini inşa etti.
“Bütün çalışanlardan Allah razı olsun”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalardan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Hasan Hüseyin Evgin, “Bu çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Yapılan kanalizasyon hattı, içme suyu şebekesi hattı ve parke taşı döşemeleri çok güzel oldu. Bütün çalışanlardan Allah razı olsun. Emeği olanlara teşekkür ederim” dedi.
“Başkanımıza çok teşekkür ederim”
Gökçukur Mahalle Muhtarı Ramazan Gökçe, çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduğunu dile getirerek yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’e yaptığı işlerden dolayı çok teşekkür ederim. Kanalizasyon altyapısı, içme suyu şebeke hattı, depomuz ve parke taşı döşenen yollarımızın hepsi için teşekkür ediyorum. Depomuz da yapıldı, güzel oldu. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. MASKİ ekiplerine de istediğimiz zaman hemen gelip çalışma yaptıkları için teşekkür ederiz” diye konuştu.