Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğun bir asfaltlama programı gerçekleştirirken, çalışmalar Gölmarmara ilçesindeki 3 mahallede tamamlandı. İlçeye bağlı Tiyenli, Hacıbaştanlar ve Çömlekçi mahallelerinde yaklaşık 20 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini topladı. Mahalle sakinleri hizmetleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
İl genelinde ilçe ana arterleri, cadde ve bulvarlarının yanı sıra köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin ilçe merkezlerine bağlantı yollarında yoğun bir asfaltlama programı başlatan ve bu çalışmalarını Mayıs ayından beri ara vermeden sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde de vatandaşların ve sürücülerin huzuru için önemli hizmetler yürütüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Tiyenli Mahallesinde 8 kilometre, Hacıbaştanlar Mahallesinde 6 kilometre ve Çömlekçi Mahallesinde 6 kilometre olmak üzere toplam 20 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarını tamamladı.
“Vatandaşın huzuru, yolların güvenliği için”
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle hizmete hasret kalmış olan, yolu ve altyapısı olmayan bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Mayıs ayında başlattığımız ve 2 bin 500 kilometre hedef koyduğumuz asfaltlama çalışmalarımız kapsamında Gölmarmara ilçemizde yaklaşık 20 kilometrelik yol ağını daha tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız ve sürücülerimizin huzuru ile yolların güvenliği açısından bu çalışmalarımız devam edecek. Tiyenli, Hacıbaştanlar ve Çömlekçi mahallelerimizin değerli sakinlerini saygıyla selamlarken, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Mahalle sakinleri de hizmetleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.