Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı’ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesini ziyaretinde vatandaşların talebi üzerine, mahalle girişindeki yolun asfaltlanması konusunda verdiği sözü yerine getirdi. Mevcut yolun kaldırım ve bordürlerini yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’ndan önce de asfalt çalışmalarını tamamlayacak.
Saruhanlı’ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesini ziyaretinde vatandaşların talebi üzerine mahalle girişindeki yolun asfaltlanması sözünü veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlara verdiği sözü kısa sürede yerine getirdi. Hacırahmanlı girişinden köprüye kadar olan yolda sıcak asfalt çalışması başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bunun yanı sıra mevcut yolda kaldırım, bordür ve aydınlatma çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile birlikte Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Erdinç Karaköse inceledi.
HACIRAHMANLI’DA BÜYÜKŞEHİR FARKI
Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, ”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Hacırahmanlı Mahallesine ziyaretinde gündeme gelen, mahalle girişindeki yolda çalışmalarımız başladı. Mevcut alanda tren yoluna kadar sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Bayramdan önce bu çalışmalar bitirilecek. Bunun yanı sıra kaldırım ve bordürlerimiz yenilendi. LED’li bordürler döşendi. İnşallah Hacırahmanlı’ya güzel bir görüntü olacak” diye konuştu.