Yunusemre Belediyesi bünyesinde bayanlara özel hizmet veren lokaller, okulların tatile girmesiyle birlikte çocukları da ağırlıyor. Hanımlar Lokalleri bünyesinde satranç, yaratıcı drama ve Kur’an-ı Kerim kursları veriliyor.
Yaz aylarında çocukları unutmayan Yunusemre Belediyesi, yaz spor okullarının yanı sıra belediye hanımlar lokallerinde de çocuklara yönelik kurslar düzenliyor. Yeni Mahalle, Muradiye ve Uncubozköy Hanım Lokalleri’nde gerçekleştirilen kurslara ilgi yoğun olurken; toplam 350 öğrenciye satranç, yaratıcı drama ve Kur’an-ı Kerim kursları veriliyor.
350 öğrenci kurslardan faydalanıyor
Kurslara yönelik ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımıza hizmet odaklı faaliyete geçirdiğimiz hanımlar lokallerimizde, çocuklarımızın yaz aylarında verimli vakit geçirmeleri adına çalışmalar yapıyoruz. Hizmet noktasında aksaksız ve aralıksız hareket etmek için önceden planlı bir şekilde çalışarak, açılacak kurslar ve başvuru kayıtlarını yapıyoruz. Yeni Mahalle, Muradiye ve Uncubozköy Hanımlar Lokalimiz bünyesinde açılan kurslarımızda 170 öğrencimize Kur’an-ı Kerim, 120 öğrenciye satranç, 60 öğrencimize de yaratıcı drama kursu veriyoruz." diye konuştu.